Contacteer ons
Albert

Telefoonnummer : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

lopende band
  • Modellen
  • R&D-Groep
  • Onze Fabriek
  • Ons Professioneel team

      Beperkt de Technologieco. van Shenzhengreetwin, werd opgericht in Stad van Shenzhen, de Provincie van Guangdong in 2005, na 10 jaar inspannings en ontwikkeling, op het ogenblik zijn wij één van de belangrijke leverancier van de Stoorzender van de Celtelefoon en Bomstoorzender geworden.

met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met de professionele Blokkerende producten van rf.

Goed geïnformeerde steun

     Wij hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal.

Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

Wij nemen zeer ernstig technische ondersteuning. In feite, stelt Greetwin zo veel technisch personeel tewerk aangezien wij verkopers doen. Het kopen van Greetwin verleent directe toegang tot ons team van deskundigen die bij elk aspect van productontwikkeling - van ontwerp en het testen, aan steun betrokken zijn.

 

Gewaarborgde betrouwbaarheid

Kwaliteitsdoelstellingen:

Het gekwalificeerde tarief > 99,9%,

Het tarief van de gebruikerstevredenheid > 99,9%

 

 

 

OEM / ODM

GREETWIN het bedrijf heeft eigen team van ontwerpers, kunnen wij verschillende types van OEM&ODM-de behoeften van de klant maken!

Als u:

1. Zoeken OEM/ODM-fabrikanten in deze industrie.

2. Vereis iemand wie kan produceren wat u en een douaneontwerp hebt wilt aan uw specificatie wordt gedrukt die.

Dan is onze OEM/ODM-dienst voor u!

 

 

R & D

GREETWIN heeft sterke en uitstekende R&D-groep die aan het onderzoek en de ontwikkeling van de Blokkerende producten van rf wijdde. Onze Ingenieur is hoofdzakelijk van de Universitaire en Nationale Defensie Universitaire PLA China van Peking.
Onze cliënten zijn overheidsinstellingen, militair, MEPteam, gevangenis, school, bank, wetshandhaving en VVIPs.