Contacteer ons
Albert

Telefoonnummer : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

U zou van 5G moeten op de hoogte zijn

November 16, 2017

  Om aan de reusachtige toevloed van aangesloten apparaten het hoofd te bieden die deel van Internet van Dingen (IoT) zullen uitmaken, zal een nieuw niveau van draadloze Internet-connectiviteit worden vereist.

 

   Vooruitspoelen aan jaar 2020, d.w.z. regelmatig lopen vijf die jaar vanaf nu, en hopelijk de wereld van de toekomst, met bestuurder-minder auto's en onbestuurde hommels wordt gevuld, en elk van dit zal op één kritiek stuk van technologie worden voortgebouwd - 5G.

 

   Op 15 November, geeft de website van Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie nieuws vrij: 《Het bericht van het gebruik van de frequentieband van 33-3600mhz en 4800-5000mhz-voor het 5de generatie mobiele communicatiemiddel system>> volgens het introduceren, de frequentiegebruik planning van het medio-frequentie5g systeem kan aandacht aan de basisbehoeften van systeemdekking en grote capaciteit geven, en is de belangrijkste frequentieband van de vroege plaatsing van 5G-systeem in China.

   Het spectrum is het belangrijkste schaarse middel in de draadloze communicatieindustrie. Met vóór vergeleken bij 2 g, 3 g, 4 g, hebben 5 g hoger tarief van bandbreedte, veel meer dan ooit, en tegelijkertijd overschrijdt miljarden van het steunniveau aangesloten iotapparaten, 5 g-spectrum ook ver het aantal nodig voor verscheidene generaties vóór de som van mobiel communicatiemiddel.

   Momenteel, zijn de segmentmiddelen met lage frekwentie in China toegewezen, en de middelen met lage frekwentie van exploitanten worden nog gebruikt in de netwerken van 2G en 4G-, Geen 5G-netwerken.

  In Juni 2017, bepaalde het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie het 5G-spectrum formeel, volgens beroepsinleiding: Vele landen en ondernemingen wachten op het plan van China. Het grootste effect op de industriële ketting is grootst in China, en het kan de rijpheid van de industriële ketting ook versnellen.

  Met de globale industriële ketting, worden de commerciële de tijdpunten van 5G constant vooruitgegaan. Zuid-Korea om pre-Reclamespot 5G tijdens PyeongChang-de Winterolympics 2018 en Japan te bereiken denkt om de Commerciële Diensten van 5G voor Olympische Spelen tegen 2020 te verlenen.

 

  Momenteel, heeft China mobiel op 5G een bepaalde technologie en heel wat testende ervaring, en heeft overvloedige kapitaalreserves om de bouw van 5 g te steunen, konden 5 g bouw van het vereiste aantal basisstations meer dan vijf keer zo veel bereiken aangezien 4 G, van de huidige mening, de telecommunicatie, unicom genoeg geld hebben om bouw van 5 G. niet te steunen.laatste bedrijfsnieuws over U zou van 5G moeten op de hoogte zijn  0