Contacteer ons
Albert

Telefoonnummer : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

Meer over 5G-Stoorzender.

December 26, 2019

Q: Wat is 5G?

A: 5G is het 5de generatie mobiele netwerk. Het zal een veel grotere rol dan vorige generaties nemen.

5G zal het mobiele netwerk opheffen niet alleen mensen onderling verbinden, maar ook machines, voorwerpen, en apparaten onderling verbinden en controleren. Het zal nieuwe niveaus van prestaties en efficiency leveren die nieuwe gebruikerservaringen zullen machtigen en de nieuwe industrieën zullen verbinden. 5G zal piektarieven multi-Gbps, ultra-low latentie, massieve capaciteit, en meer eenvormige gebruikerservaring leveren. Voor de recentste informatie over 5G.

Q: Wat zijn de andere generaties van mobiele netwerken?

A: De andere mobiele netwerkgeneraties zijn 1G, 2G, 3G, en 4G.

  • 1G geleverde analoge stem.
  • 2G introduceerde digitale stem (b.v., CDMA).
  • 3G gebrachte mobiele gegevens (b.v., CDMA2000).
  • 4G LTE luidde de era van mobiel Internet in.

Q. Wat zijn de voordelen van 5G?

A: 5G is een nieuw soort netwerk: een platform voor innovaties die niet alleen zullen verbetert de mobiele breedbanddiensten ook van vandaag, maar zal mobiele netwerken uitbreiden om een enorme diversiteit van apparaten en de diensten te steunen en de nieuwe industrieën te verbinden aan betere prestaties, efficiency, en kosten. 5G zal een brede waaier van de industrieën met gelinkte services van kleinhandels aan onderwijs, vervoer aan vermaak, en alles binnen - tussen opnieuw definiëren. Wij zien 5G als technologie zo transformatief zoals de auto en de elektriciteit.

Door een studie van de oriëntatiepunt5g Economie, vonden wij dat het volledige economische effect van 5G's over de bol tegen 2035 zal worden gerealiseerd, steunend een brede waaier van de industrieën en potentieel veroorzakend tot $12 triljoen waarde van goederen en diensten.

De studie openbaarde ook dat de 5G-waardeketen (OEMs, exploitanten, tevreden scheppers, app ontwikkelaars en consumenten) tot $3,5 triljoen in algemene gezamenlijke opbrengst tegen 2035 en tot 22 miljoen banen steunen, of meer dan één baan voor elke persoon in Peking, China kon alleen produceren. Natuurlijk, zijn er vele het te voorschijn komen en nieuwe toepassingen die nog volledig moeten worden bepaald of vandaag worden gekend. Daarom slechts de tijd zal het leren wat het volledige „5G-effect“ gaat zijn.

GREETWIN technologie heeft signaalstoorzenders voor meer dan 10years, zoals gevangenisstoorzender, VIP bomstoorzender, Hommelstoorzender, GPS/WIFI stoorzender geproduceerd en uitgevoerd. kan 2G 3G 4G 5G blokkeren.