Contacteer ons
Albert

Telefoonnummer : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

Digitale UAV Stoorzender 1.2KM

May 24, 2017

   Een onbemand luchtdievoertuig (UAV), algemeen als een hommel wordt bekend, is een vliegtuig aan boord zonder menselijke proef. UAVs zijn een component van een onbemand vliegtuigensysteem (UAS); welke UAV, een ground-based controlemechanisme, en een systeem van communicatie tussen twee omvatten. De vlucht van UAVs kan met diverse graden van de autonomie werken: of onder afstandsbediening door een menselijke exploitant of autonoom door computers aan boord.

 

   Vergeleken bij bemande vliegtuigen, werden UAVs oorspronkelijk gebruikt voor opdrachten ook „saai, vuil of gevaarlijk“ voor mensen. Terwijl zij meestal in militaire toepassingen voortkwamen, breidt hun gebruik zich snel aan commerciële, wetenschappelijke, recreatieve, landbouw, en andere toepassingen, zoals het controleren, behoud van de vrede, en toezicht, productleveringen, luchtfotografie, landbouw, smokkelend, en hommel het rennen uit. De burgerlijke hommels nu overtreffen enorm militaire hommels, met ramingen van meer dan miljoen verkocht tegen 2015 in aantal, zodat kunnen zij als vroege commerciële toepassing van Autonome Dingen worden gezien, die door de autonome auto en huisrobots moeten worden gevolgd.

    De onbemande luchtvoertuigen kunnen ook in luchtvaart, vooral bij de luchthavens, volgens het nieuws worden toegepast, Chengdu-is de shuangliuluchthaven interferenced door onbemand luchtvoertuig (uav) in de middag van 15 Mei geweest. 14:50 - 15:06, is er 4 vluchten afwisselend uit gebied. Geen lucht en grond voor vlucht, momenteel, zijn de luchthavenverrichting hersteld aan normaal. Naast dat, is dit in vele luchthavens gebeurd. De hommel veroorzaakte ernstige storing aan de luchthaven. Zeer Gevaarlijk!

    Met de wijdverspreide toepassing van onbemand luchtvoertuig (uav), „het vliegen“ het fenomeen komt binnen te voorschijn eindeloos, is de Veiligheid een onderwerp van groot belang. Als nieuwe technologie de laatste jaren, de Technologieco. van Shenzhen Greetwin, Beperkte onderzoek en ontwikkeling zullen de Digitale UAV stoorzenders dit probleem oplossen.

    De digitale UAV stoorzenders steunen veelvoudige spectruminterferentie, die de frequenties van (uav) van het heersende stromings onbemande luchtvoertuig behandelen, kan de draadloze transmissiemacht zijn adjustabled, is de interferentieafstand niet minder dan 1,2 km. Het ergonomische ontwerp, mengt zich in de gastheer en de antennescheiding, kan gebruikt enig lager zijn.