Contacteer ons
Albert

Telefoonnummer : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

4G technologie die het Leven veranderen

June 16, 2017

       Wat is 4G, precies? Goed, is het de recentste incarnatie (van de vierde generatie, zo vier en ook G) van de netwerken die tot het werk van celtelefoons leiden. Binnen de Jaren '80 en de jaren '90, behandelden de netwerken van 1G en 2G-grotendeels stem en ongecompliceerde digitale informatie. Binnen 2000s, merkte 3G het begin van mobiele netto toegang.

       Komt nu 4G.

       Er is geen goedgekeurd iets alledaags voor 4G, en de draadloze firma's rekken de termijn voor al zijn waarde uit. Nochtans, kortom, om het even welk netwerk dat goed sneller is dan 3G is prooi voor het 4G-etiket. Dat heeft 3G-netwerken verder als eigentijdse netwerken, zoals 4G LTE (Evolutie Op lange termijn die) bevorderd, voor zippy snelheden wordt ontworpen die hen jarenlang relevant zullen houden om terug te komen.

      4G de netwerken leveren de snellere dienst en zouden Smartphone-sissende snelheden aan verscheidene gebruikers kunnen aanbieden in een gelijkaardige tijd. Die mogelijkheden stellen een vervangingshorizon van kansen voor alle stijlen van novelwireless toepassingen open die ons leven kunnen wijzigen, hogere verbonden van China houden en bevestigend, misschien zelfs amendement de benadering die wij hebben geneigd om te werken en te spelen. En dit is de reusachtige biologische processprongen in 4G eenvoudig momenteel op gang verkrijgen.

4G gaan sneller overvloed zijn, en de mensensnelheid zal noodzakelijke gebiedseenheid verhogen. Met informatieverkeer dat worden verondersteld om door drieëndertig keer vóór 2020 te exploderen, gaan de oudere netwerken aan de rand van instorting worden gespannen. De extra video van de Individuenslachtoffering kan netwerken meer verminderen.

4G zou massief kunnen zijn een deel van de mobiele werkplaatsvergelijking. Nu, laadden de grafiek, de videoclippen, en de vertoningen met alle stijlen van de eenheid van het transmissiegebied toegankelijk via een smartphone of een pil. Zelfs bij uren zodra het netwerkverkeer hoog overgaat, zult u nog informatie verzenden en kunnen ontvangen betrouwbaar, voor genoegen en voor minder pretactiviteiten.

Wij gebruiken de beste versterker van het kwaliteits4g signaal om de signaal blinde, zwakke gebieden van de vraag op te lossen en Internet-de problemen, om meer mensen te helpen om een meer vlot communicatie probleem te bereiken is onze verantwoordelijkheid en opdracht.

GREETWIN de geavanceerde technologie van het BEDRIJFgebruik meer en meer en rijper ontwerp, met de behoeften van klanten in verschillende gebieden van de wereld, maar ook door more and more erkend en bevestigde klanten.

       GREETWIN het BEDRIJF verheugt zich op de toekomst van geavanceerdere communicatie technologie, ook zal blijven de prijs van de betere kwaliteitsreserve van de signaalversterker aan de globale klanten verstrekken.