Beperkt de Technologieco. van Shenzhengreetwin,

De belangrijke leverancier van de Stoorzender van de Celtelefoon en Bomstoorzender

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited

Certificaten
Van goede kwaliteit gps signaalstoorzender voor verkoop
Van goede kwaliteit gps signaalstoorzender voor verkoop
Klantenoverzichten
Uitstekende kwaliteit, de professionele dienst en snelle levering!

—— M. pereira van Alex

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— M. Vicente colque

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited

1 2 3 4 5
Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited
Fabriek verkoopbureau productieatelier Klantenbezoek ons bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GREETWIN, GW
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5million-10million
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

Beperkt de Technologieco. van Shenzhengreetwin, is één van de belangrijke leveranciers die zich in het ontwerpen van en de productie van het Blokkerende Materiaal van rf en Draadloze Dekkingsproducten specialiseert.

Het Blokkerende Materiaal van rf omvat het Signaalstoorzender van de Celtelefoon en rf-Communicatie Stoorzender (20-6000MHz).
GREETWIN is de belangrijkste vernieuwer op het gebied van rf-het blokkeren, aanbiedend een uitvoerige waaier van het blokkeren van materiaal en systemen dat een bewezen verslag van betrouwbaarheid en prestaties in allerlei toepassingen en milieuvoorwaarden hebben.
Bij zich het verzetten van de tegen altijd groeiende bedreiging van geïmproviseerde explosiemiddelen met afstandsbediening (RCIEDs), hebben wij zwaar in de ontwikkeling van een waaier van multi-band, eigenlijk-hoog-machts blokkerende systemen voor de bescherming van troepenvervoer, militaire en politiecontroleposten, grote regeringsondernemingen, van bomopruimingsploegen en VIP konvooien geïnvesteerd.
Zoals, de blokkerende apparaten van de Hoge machtsbom, Militaire IED-stoorzenders, programmeerbare DDS stoorzender, VIP de Stoorzenders van de Konvooibom (RCIED-Stoorzenders), de Mobiele Stoorzenders van het Telefoonsignaal, Gevangenisstoorzenders, Draagbare Stoorzenders, Handbediende Stoorzenders, Hommelstoorzender, Digitale stoorzender om alle activiteiten van het typesterrorisme in tegenovergestelde richting aan te passen.

 

GREETWIN heeft sterke en uitstekende R&D-groep die aan het onderzoek en de ontwikkeling van rf-producten wijdde. Onze leiders zijn hoofdzakelijk van de Universitaire en Nationale Defensie Universitaire PLA China van Peking.
Onze cliënten zijn overheidsinstellingen, militair, MEPteam, gevangenis, school, bank, wetshandhaving en VVIPs. Wij dienen ook bedrijven en particulieren die de verantwoordelijkheid moeten nemen om activa, merkgebonden informatie, stafmedewerkers en familieleden te beschermen.

 

De draadloze Dekkingsproducten omvatten rf-Repeater, Signaalspanningsverhoger.
De uitvoerige repeater zal het optimaliseren van oplossingen voor voertuig, bureau, handelscentrum, platteland, tunnel, Berg leveren. enz.


GREETWIN de producten zijn uitgevoerd naar meer dan 60 landen en gebieden rond de wereld. Zoals Zuidoost-Azië, Afrika, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.
Laat ons hand in hand en creeer een glorierijke oorzaak!

 

Gelieve te controleren meer producten:

http://www.greetwin.com

Contactgegevens
Shenzhen Greetwin Technology Co.,Limited

Contactpersoon: Mr. Albert

Tel.: 86-15112267605

Fax: 86-755-29172680

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)